Violeta Watercare maramice - Kao kap vode na dlanu

Violeta Watercare maramice - Kao kap vode na dlanu

Tako mali i nježni, zaslužuju njegu najvišeg stupnja čistoće, a upravo su to Violeta Watercare vlažne maramice – posebno razvijene za tek rođene bebe budući da im je sastojak 99% voda. Kada kažemo voda, mislimo pet puta filtrirana do čistoće na razini medicinske, sa zaštitnim poklopcem koji sprječava isušivanje, a ujedno omogućuje funkcionalno korištenje. Dodatan benefit je njihova biorazgradivost, a kvaliteta je brzo prepoznata od strane potrošača te je Violeta proglašena brandom broj 1 u kategoriji dječjih vlažnih maramica.

Preporuke pedijatara i kvalitetan sastav Water Care vlažnih maramica

Preporuka pedijatara je bebinu guzu ispirati čistom blazinicom vode u jednom smjeru i ne ponavljati potez istom maramicom. No, za situacije kada vam posudica sa vodom nije pri ruci, bezbrižno možete koristiti Watercare maramice bez straha od iritacija. One su vaš saveznik u svakodnevnim situacijama poput punih pelena, praznih kutija sa blazinicama, aktivnih dana i neprospavanih noći kada jedino što želite je čista i zadovoljna beba.

Prepoznatljivost kvalitete i popularnost među potrošačima

Bebina koža puno je tanja od kože odraslih ljudi i nema razvijene samozaštitne mehanizme, zbog toga je važna kvaliteta maramica koje koristite, a uz Violeta Watecare maramice svojoj bebi pružate sigurnost, baš kao kap vode na dlanu! 

Iskoristi 25% popusta na vlažne maramice Violeta Water Care!

Podjeli ovu objavu s drugima