Tko smo?

Naša misija i vizija! Tko smo? 

Prijatnost, povjerljivost i uslužnost su samo jedne od mnogih pozitivnih značajki ekipe poduzeća Evitas. U Evitas Shopu smo svjesni potreba i želja mamica zato neprestano nastojimo k tome da još više poboljšamo naše usluge i nuđenje najmodernijih, privlačnijih i kvalitetnih proizvoda za novorođenče, mališane i mamice. Naš cilj je da putem poduzeća Evitas mamicama olakšamo kupovinu, gdje na jednom mjestu mogu birati između tisuću različitih proizvoda. Zadovoljstvo naših kupaca nije naš cilj, već naša obaveza. Izvrsna usluga i izuzetno zadovoljstvo kupaca su vodeći cilj naše misije.

 

 

 

Tko smo?

Eva Birsa CEO & Marketing manager

Eva nije samo majka svojoj djeci, već i majka priče o Evitasu. Uvijek iznenadi sjajnim idejama i pokušava posjetiteljima online trgovine napraviti kupovinu što jednostavniju. Njezina briga za kvalitetu, izuzetan osjećaj za dizajn i preciznost ključne su značajke kod odabira samo najboljih proizvoda za našu trgovinu. Eva je uključena u sve važne odluke koje donosimo u poduzeću. Osim što koordinira radne procese i cjelokupnu organizaciju, Eva je i odgovorna za marketing našeg poslovanja, te tako osigurava poznavanje imena Evitas.

Mark Kodrič MANAGER, PROKURIST

Organizacija, planiranje i upravljanje glavni su zadatci koje Mark obavlja u Evitasu. Također ima sve ovlasti i predstavlja poduzeće trećim stranama. Osim planiranja poslovanja poduzeća brine se i o organizaciji rada, te upravljanja zaposlenim. Mark se brine i o prodaji distribuiranih brendova poslovnim partnerima. Prati učinkovitost i djelotvornost radnih procesa i brine se o svim pravnim i formalnim stvarima koje su nam potrebne u poduzeću. Kroz svoje vodstvo utječe na organizacijsku kulturu, te pozitivnu organizacijsku atmosferu.

Maša Kastelic MARKETING MANAGER

Oglašavanje je vrlo važno za našu online trgovinu. Maša ime Evitas iz dana u dan čini sve prepoznatljivim u Italiji. Uz pomoć društvenih mreža i aktivne suradnje s utjecajnim ljudima, vidljivost i posjet naše trgovine brzo se razvijaju. Uz marketing, Maša je odgovorna i za sadržaj na web stranici, tako da bude uvijek uredan i prilagođen kupcima na talijanskom tržištu. Također redovito istražuje tržišne potencijale i traži prikladna rješenja za naša poboljšanja.

Teja Žižmond CUSTOMER SUPPORT ITALY

Odnos s našim kupcima nam je izuzetno važan, kako za slovensko tako i za talijansko tržište. Teja se brine da talijanski kupci imaju samo najbolje mišljenje o iskustvu kupovine kod nas. Vjerujemo da je to naša konkurentska prednost. Produktivno rješava sve potencijalne sukobe s kupcima i pruža im informacije o proizvodima i isporuci ispravno, te razumljivo.

Anika Jarc SALES & MARKETING MANAGER CROATIA

Kao voditelj prodaje i marketinga u našem boutique baby web shopu Anika ime Evitas iz dana u dan čini sve prepoznatljivim u Hrvatskoj. Odgovorna je za marketinške strategije, razvoj inovativnih marketinških kampanija, vizuale, zanimljiv sadržaj na društvenim medijima, newsletterima, blogu i drugim kanalima.

Jana Birsa CONTENT MANAGMENT

Kvalitetan sadržaj nam je vrlo važan, a Jana je osoba koja se brine o izgledu i sadržaju tekstova u našoj online trgovini. Redovito dodaje nove proizvode, daje relevantne opise i slike. To našim posjetiteljima olakšava odabir i nudi im što više informacija o samim proizvodima. Jana također pomaže u komunikaciji s kupcima, jer dobro poznaje sve proizvode, a time i olakšava savjetovanje. Također priprema profesionalne fotografije i video sadržaje, kao i naslovne grafike za određene promotivne aktivnosti.

Urška Madon Voditelj računovodstva

Temelj poduzeća i pravilno funkcioniranje računovodstva. Urška redovito nadgleda računovodstvene standarde, pravila i zakone. Pažljivo analizira podatke, izrađuje izvještaj i jasno prenosi informacije iz izvješća koje su potrebne suradnicima. Brine se o izdanim i primljenim računima i prosljeđuje ih našim kupcima.

Njezin rad je na temelju preciznosti i nosi znatnu količinu odgovornosti. Posao koji Tadeja obavlja utječe na pravilno funkcioniranje poduzeća.

 

Lara Soban Marketing Italija

Marketing je ključan za Evitas. Uz pomoć društvenih mreža i aktivnu suradnju s influencerima, vidljivost i posjećenost naše online trgovine ubrzano raste. O našem Instagram profilu i našim talijanskim influencerima vrijedno brine Lara koja svojom marljivošću i ljubaznošću gradi odnos sa svakim influencerom koji je temelj dobre međusobne suradnje. 

Manca Šuligoj OTPREMNI MANIPULANT

Evitas nudi prekrasne proizvode za mame i bebe, a Manca priprema i pažljivo pakira sve pristigle narudžbe. Osim pakiranja paketa, brine da proizvodi budu na svom mjestu te da naše skladište uvijek bude organizirano i uredno. U njezine zadaće spada i zaprimanje i otprema paketa te briga o pravilnom skladištenju proizvoda na našim policama. Ona je osoba koja točno zna gdje se nešto nalazi, odnosno gdje određeni proizvod ima svoje mjesto u skladištu.

 

 

Katarina Odar Marketing Manager Francija

Katarina brine o razvoju francuskog tržišta i da ime Evitas bude sve više poznato u Francuskoj. Uz pomoć društvenih mreža i suradnjama s influencerima, vidljivost i posjećenost internet trgovine se ubrzano razvija. Osim marketinga, Katarina je odgovorna i za sadržaj na web stranici. Također redovito istražuje tržišne potencijale i traži prikladna rješenja za poboljšanja.

Linda Telepeček Savjetnik za prodaju

Linda brine da naša fizička trgovina uvijek bude lijepa iuredna. Uz njezine savjete kupci će iz trgovine uvijek izaći zadovoljni. Osim toga, Linda redovito pomaže kolegama u skladištu i brine o tome da je atmosfera u timu uvijek pozitivna.

Andrea Kodrič Voditelj nabave

Kao voditelj nabave u dječjoj trgovini brine se da odgovarajući proizvodi budu na zalihama. Njezin zadatak je vođenje cjelokupnog procesa nabave. Brine se o planiranju strategija nabave, odabiru dobavljača i upravljanju zalihama. Provjerava kvalitetu proizvoda i prati troškove nabave.